De Tuinbouw Relatiedagen

Monday 29 February 2016

De Tuinbouw Relatiedagen

De beurs in Gorinchem ligt alweer twee weken achter ons, dat betekent nú topdrukte! Ontzettend veel telers hebben de stand van Hortiware en Agrifast (onze Spaanse partner, bekend van het bindsysteem The Tom-System) bezocht…

We zagen dat er een nieuwe groep telers belangstelling heeft voor The Tom-System en de toepassingen en combinatie-mogelijkheden ervan. Ook spraken we met veel telers uit het buitenland. We hebben demo’s laten zien en aardig wat clips gezet.

We hebben veel gesprekken gevoerd over het indraaien. Het schijnt vrij lastig te zijn om goede krachten te vinden die het indraaien in de vingers hebben. En heb je iemand gevonden die hiertoe in staat is, dan moet hij of zij na drie jaar alweer weg, aldus de wet-en regelgeving. Hoe gaan we dit invullen? Door gebruik te gaan maken van The Tom-System, zodat de kwaliteit van de producten en de toekomst er zonnig blijft uitzien! The Tom-System wordt overigens dit jaar ook toegepast in de belichte teelt; men is er zeer over te spreken.

Na de beurs begint voor ons altijd een drukke periode; het opvolgen van de interesse die door veel telers is geuit. “Kom eens langs”. Nou dat doen we graag, geven we gelijk een demonstratie van het systeem.

Mocht u de beurs niet bezocht hebben en met ons kennis willen maken, neem dan contact met ons op. Dan laten we zien wat The Tom-System voor uw bedrijf kan betekenen.

// De Tuinbouw Relatiedagen gaat na deze editie verder onder de nieuwe naam HortiContact //

Toon alle nieuwsberichten

Site by Alsjeblaft!