Samen meer halen uit de glastuinbouw

Hortiware heeft vertrouwen in de glastuinbouw. Er valt echter nog veel te innoveren zodat de Nederlandse glastuinbouw haar grote voorsprong blijft behouden op het buitenland. De bevlogenheid en energie halen we uit het feit dat we iedere dag weer in contact staan met bestaande en nieuwe relaties waar we constant nieuwe ideeën en producten mee mogen bespreken en ontwikkelen.

Duurzaamheid
De maatschappij, en dus ook de consument, vraagt steeds meer van de glastuinbouwsector om duurzaam te ondernemen. Samen met onze relaties zorgen wij er dan ook voor dat we bij alle vraagtukken die we krijgen, kwaliteit en duurzaamheid als uitgangspunt hanteren.

Innovatie
Op dit moment zijn we met verschillende marktpartijen bezig om een aantal klantgerichte oplossing te zoeken waarbij innovatie hoog in het vaandel staat. We krijgen steeds meer de vraag uit de markt om mee te denken met processen, ontwikkelingen en producten. Ondanks dat we een jong bedrijf zijn, zien klanten dat we veel know-how en slagkracht in huis hebben waardoor we het vertrouwen krijgen om te participeren in projecten.

Kennis
Hortiware is een jong bedrijf, echter met maar liefst 30 jaar ervaring in de glastuinbouw. In de loop der jaren hebben we dan ook een groot netwerk opgebouwd in zowel de groenteteelt als in de sierteelt. Een netwerk dat bestaat uit specialisten, toeleveranciers en productleveranciers die aan de tuinbouw gelieerd zijn.

Samenwerken om meer uit de glastuinbouw te halen.

Tot uw dienst

Hortiware probeert zoveel mogelijk te ontzorgen. Ontzorgen enerzijds in het proces en de projectbegeleiding; dit realiseren we doordat we korte lijnen hebben waardoor we snel kunnen schakelen en handelen. Ook hebben we contact met veel toeleveranciers waardoor we al gauw iets ‘kunnen regelen’.

Anderzijds ontzorgen als het gaat om kennis en kunde. Wij delen graag wat we weten en geleerd hebben in al die jaren zodat we samen tot kwalitatieve en oplossingen op maat kunnen komen. Laat ons maar nadenken over hoe een product aangepast dient te worden zodat het in uw bedrijf past, hoe we het gebruik van dit product in uw bedrijf kunnen implementeren of hoe we de kennisoverdracht aan uw personeel kunnen organiseren.

En ook na de overdracht/verkoop blijft Hortiware graag in beeld. Zo kunnen we u ondersteunen bij defecten of bij voorraadbeheer en bij trainingen.

Advisering

Hortiware denkt graag met u mee. Heeft u vraagstukken ten aanzien van kostenbesparing en duurzaamheid? Wilt u advies in het reguleren van temperatuur, windstroom en lichtinval in uw kas? Of misschien vraagt u zich af of The Tom-System voor uw bedrijf met uw soort teelt interessant is? Bij al dit soort vragen kan Hortiware de helpende hand bieden. We komen graag bij u langs om uw bedrijf en uw situatie te leren kennen om tot een advies op maat te komen. Ons netwerk speelt hierin een belangrijke rol, we worden bijgestaan door specialisten, wat zorgt dat we altijd op de hoogte zijn van de trends, ontwikkelingen en mogelijkheden binnen de tuinbouwsector.

Project begeleiding

Wij staan altijd klaar om u te begeleiden bij de producten en/of diensten die u bij ons afneemt. Van advies- tot en met implementatiefase en nazorg heeft u 1 aanspreekpunt. De implementatiefase is een belangrijke fase, we begeleiden u graag bij de in gebruikname van het product en ondersteunen u bij de introductie en demonstratie ervan richting uw werknemers. Daarbij geven we u tips en tricks om tot een hoge arbeidsprestatie te komen.

Heeft u vragen omtrent voorraden of defecten, dan kunt u natuurlijk bij ons terecht, want onze dienstverlening en begeleiding stopt niet bij levering.

Proef draaien

Hortiware biedt diverse producten ten behoeve van de glastuinbouw. Standaard oplossingen, maar ook oplossingen op maat en duurzame alternatieven. Bij de aanschaf van een product wilt u er zeker van zijn dat het product bij uw organisatie past en dat uw werknemers ermee uit de voeten kunnen, dat het kostenbesparend en efficiënt werkt. Wij bieden u de mogelijkheid om het product te testen. Zo kunt u bijvoorbeeld ons Tom-System een paar weken uitproberen alvorens u het aanschaft. Ook kunnen we testen en proeven draaien met producten, op een gemarkeerd stuk in uw kas, om te kijken wat de uitkomsten en ervaringen zijn.

Onze partners

Site by Alsjeblaft!