D.J. Products wordt Hortiware

dinsdag 1 maart 2016

D.J. Products wordt Hortiware

D.J. Products; in 2013 opgericht door Dirk-Jan Haas. Producten, verkoop en begeleiding ten behoeve van de glastuinbouw. Daar lag de focus…

Al sinds de start is Dirk-Jan leverancier in Nederland (vooral in het Westen) van bindysteem The Tom-System. En ook al sinds de start gaan de zaken goed, is er vraag naar de producten van D.J. Products, wordt het advies van Dirk-Jan op prijs gesteld en willen steeds meer telers samenwerken. Allemaal goede ontwikkelingen. Ook D.J. Products ontwikkelt zich verder en al snel wordt duidelijk dat er echt een professionaliseringsslag gemaakt dient te worden. Er melden zich steeds meer klanten uit het buitenland, de vraag wordt groter, complexer en is vaak geënd op bedrijfsgerichte adviezen en -producten.

D.J. Products transformeert naar Hortiware; innovatie in de glastuinbouw. Een naam wat direct de lading dekt, internationaal ingezet kan worden en de focus verlegt naar kennis, trends en ontwikkelingen. Maar met dezelfde praktische insteek, hands-on mentaliteit en niets-is-ons-te-gek-aanpak van Dirk-Jan. Bij een nieuwe naam hoort een nieuwe uitstraling; fris, eigentijds en duurzaam. De nieuwe huisstijl is in diverse middelen doorgevoerd zoals briefpapier, visitekaartjes, enveloppen, banieren, de bekende witte auto, nieuwsbrief maar ook naar deze website. Een website met een volledig verhaal, duideijke beschrijvingen van product-aanbod en dienstverlening en een nieuwsgedeelte. Graag houden wij u op deze pagina op de hoogte van de ontwikkelingen en de trends in de sector en over nieuwe producten en duurzaamheid. Want duurzaamheid is en blijft een speerpunt van Hortiware. We zoeken altijd naar duurzame en milieubesparende oplossingen en producten.

Dirk-Jan zal u op deze nieuwspagina geregeld informeren over nieuws uit de sector, u kunt ons ook volgen op Twitter en schrijft u zich vooral in voor onze nieuwsbrief Kasgeluiden.

Samen kunnen we meer halen uit de glastuinbouw!

Toon alle nieuwsberichten

Site by Alsjeblaft!